Monsters voor iedereen


Weet je niet zeker hoe de door jou gekozen graphics zich op de muur zal presenteren? Geen probleem, bestel een monster!

Als je gekweld wordt door onzekerheid of een bepaald patroon de juiste kleurverzadiging zal hebben in de geselecteerde materiaalvariant, dan begrijpen we dat. U wilt dat niets het effect van uw nieuwe decoratie bederft.


Zorg ervoor dat u monsters bestellen voor het kopen van fotobehang voor de hele muur.

Hoe ziet het eruit?

U wijst ons op de graphics van uw keuze en vraagt om een monster. Wij drukken een afdruk op schaal 1:1, zodat de reproductie zo betrouwbaar mogelijk is. Op uw verzoek kunnen wij monsters maken van alle materialen die bij ons verkrijgbaar zijn, maar u moet dan wel rekening houden met een iets langere wachttijd.

Wij bieden ook een snellere optie, waarbij de bestanden per e-mail worden verzonden. Dit is een handige optie voor wie alleen behoefte heeft aan een dergelijke visualisatie of voor klanten die beschikken over goede apparatuur voor kleurendruk.

Hoe ziet een bestelling eruit?

Bestellen is heel eenvoudig. U selecteert de graphics en klikt dan op het venster - ”Stel een Vraag”. Vervolgens geeft u de grootte van het monster op en het soort materiaal waarin u geïnteresseerd bent, evenals uw verzendadres en telefoonnummer. U kunt hetzelfde doen via het contactformulier, maar het is belangrijk om ofwel een link naar het product of een fotonummer in uw bericht op te nemen.

Wat is de doorlooptijd voor monsters?

De wachttijd is van 3 tot 10 werkdagen, en is afhankelijk van het aantal bestelde monsters.