Fotobehang

Originele fotobehang gemaakt op basis van foto's uit onze uitgebreide database of door jou verzonden foto's, kenmerken zich door de hoogste kwaliteit van materiaal en print. Ons systeem biedt een breed scala aan personalisatie-opties, waardoor we fotobehang kunnen aanbieden die passen bij elk interieur met een patroon, kleur en formaat.

Vlies fotobehang

Vlies fotobehang

Volledig ecologisch, eenvoudig te installeren mat materiaal. Gemaakt van een combinatie van latexcelstof en vlies. Door het licht vezelachtige oppervlak is de kleurverzadiging enigszins gedempt. Fotobehang met een gewicht van 150 g/m2. Het kan worden afgeveegd met een vochtige doek. Installatie: Lijm op de muur. De maximale breedte van één blad is 150 cm.

Doel: woonkamer, slaapkamer, kantoor, kinderkamer

€ 36,00/m²

Vinyl fotobehang

Vinyl fotobehang

Modern en universeel ecologisch fotobehang met een gewicht van 190 g/m2. Het is gemaakt van een cellulose-vlies combinatie. Het grootste voordeel is de hoge verzadiging van de prints, met behoud van een mat oppervlak. Het materiaal is veilig voor de gezondheid, reukloos, bevat geen PVC en heeft een hygiënecertificaat. Het kan worden geïnstalleerd in ziekenhuizen, kleuterscholen en kinderdagverblijven. De fotobehang kan worden gereinigd met een vochtige doek. Eenvoudig te installeren met Metylan Direct-lijm. De maximale breedte van één blad is 158 cm.

Doel: slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, kantoor, hal, gang

€ 47,00/m²

Gelamineerde fotobehang

Gelamineerde fotobehang

Mat zeer duurzaam gelamineerd materiaal. Eenvoudig te installeren, kras- en chemicaliënbestendig. Het heeft een vlies-rug, een vinyl-laag-print en een extern mat laminaat. Laminaatmateriaal is transparant. Er bestaat echter een risico op een lichte groenachtige verzadiging op grijze oppervlakken. Aanbevolen voor keukens en badkamers en in gebieden die voortdurend worden blootgesteld aan vuil. Dikke fotobehang met een gewicht van 400 gm/2. Installatie: Lijm op de muur. De maximale breedte van één blad is 158 cm.

Doel: keuken, badkamer, hal, wandvlakken die extra bescherming nodig hebben

€ 59,00/m²

Easy Stick zelfklevende fotobehang

Easy Stick zelfklevende fotobehang

Glad materiaal gekenmerkt door snelle montage, de mogelijkheid tot meervoudig plakken en losmaken en felle kleuren. Polyester fotobehang met acryllijm. Het werkt het beste op zeer gladde wanden en het kenmerkende is dat het ook op meubels en glas kan worden gelijmd. De fotobehang kan worden gewassen met veel water. Installatie: Zelfklevend. De maximale breedte van één blad is 150 cm.

Doel: woonkamer, slaapkamer, gang, kantoor, kinderkamer

€ 55,00/m²

Aanvullende informatie

Licentie

Met uitzondering van fotobehang afgedrukt op basis van door jou verzonden afbeeldingen, wordt de licentieprijs voor het gebruik van de foto bij alle bestellingen opgeteld voor een gemiddeld bedrag van ongeveer € 6,00.

Anderen

Bij elk fotobehang voegen we 2 cm overmaat toe. Als een klant bijvoorbeeld een fotobehang van 200 cm breed bestelt, ontvangt hij deze in twee strepen van 101 cm. Al onze fotobehang zijn gemaakt voor installatie door de zijkanten te matchen (rand tot rand).